Vodoinženjering ČačakFirma Vodoinženjering iz Čačka osnovana je 1997.godine. Nastala je kao rezultat realnih potreba u rešavanju naraslih problema iz oblasti kvaliteta vode. Baveći se operativno analitičkim i ekspertskim analizama i snimanjima stanja najrazličitijih sistema za prečišćavanje vode paralelno, vršili smo reparaciju i optimizaciju postojećih sistema za pripremu i prečišćavanje vode.

Istovremeno smo razvijali sopstvena rešenja za različite sisteme za popravku kvaliteta vode. Uz sopstveni proizvodni program većeg broja filterskih jedinica sa različitim filterskim ispunama najnovije generacije koristimo kompatibilne delove sistema domaćih i inostranih proizvođača. Na taj način spremni smo ponuditi po sistemu “ključ u ruke” zaokružene sisteme za prečišćavanje vode različitih namena.

Danas je firma “Vodoinženjering” prepoznatljiva kao mala operativna i vrlo poktetljiva firma sa velikim brojem saradnika različitih struka i profila međusobno horizontalno i vertikalno povezanih u zavisnosti do vrste i obima.

Značajan deo naših aktivnosti posvećen je revitalizaciji i reparaciji postojećih sistema i postrojenja za pripremu i prečišćavanje voda imajući u vidu ekonomsko stanje naših potencijalnih korisnika. Ovu aktivnost prati naglašeni akcenat na praktičnu obuku i edukaciju neposrednih izvršilaca kao i prateća tehnička dokumentacija sa detaljnim uputstvom za samostalan i bezbedan rad sa sistemom.

Raspolažemo bogatim iskustvom, stručnim i tehničkim informacijama iz oblasti problematike vodosnabdevanja.

Poslovni moto:

Slobodno nas pozovite i rešićemo Vaš problem. Ukoliko mi ne znamo da resimo, sigurno znamo ko zna.

Scroll to Top

©2022 Vodoinženjering - Powered by Wordpress & Jollyness