Firma Vodoinženjering bavi se izradom i montažom različitih sistema za pripremu i prečišćavanje vode za tekstilnu, prehrambenu, farmaceutsku, hemijsku industriju, kao i za mikroelektroniku, foto tehniku, auto kozmetiku, proizvodnju kućne hemije i opreme za bazensku tehniku. Postoje razni mali filteri koji se mogu koristiti samostalno ili kao predfilteri u kompleksnijim sistemima za prečišćavanje vode. U zavisnosti od ispune oni mogu prečistiti mehaničke nečistoće, rđu, pesak, razne naslage, pesticide, insekticide, pojačani miris hlora. Mogu sprečiti pojavu kamenca na slavinama, u bojlerima i mašinama za pranje veša i sudova.

Filterske posude se izrađuju od Inox čelika C 4580, kao i kotlovskih čelika. Takođe mogu biti izrađene od polietilena, poliestera i polipropilena. U zavisnosti od potreba za kvalitetom vode filterske posude su ispunjene određenom ispunom koja vrši hemijsko i mehaničko prečišćavanje vode. Kombinacijom više filterskih posuda, možemo dobiti efikasan i pouzdan sistem za prečišćavanje.

U zavisnosti od potrebe, filteri iz vode, uspešno uklanjaju: miris, ukus, boju, pesticide, fenol, organsku materiju, nitrate, nitrite, amonijak, gvožđe, mangan, arsen, kamenac i ostale sastojke.

Scroll to Top